Ctrl Alt Gitaar

gitarenmuur

Bij Control Alt Gitaar kan iedereen gitaar leren spelen. Ervaring is niet vereist, je kan individuele lessen boeken of deelnemen aan een initiatieworkshop om dan op je eigen tempo verder te gaan.

Alle lessen en workshops worden gegeven door Lise Bridts. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring met zes snaren en helpt jou met plezier op weg. Geen ingewikkelde theorie of notenleer, maar een heel concrete, praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat je snel akkoorden aanleert en liedjes kan spelen.

Meer weten over de individuele lessen?  KLIK HIER

Interesse in de workshop “Iedereen gitaar?”  KLIK HIER

NU TE KOOP: INITIATIEBOEK IEDEREEN GITAAR!

Het boekje “Iedereen gitaar!” is verkrijgbaar voor €9. In dit boekje – geschreven door Lise Bridts – vind je alles wat je moet weten om zelf je eerste stappen te zetten in de wereld van zes snaren. Handige schema’s en foto’s tonen je hoe je akkoorden moet spelen, er komen verschillende speeltechnieken aan bod en er staan ook een pak tips & tricks in over hoe je ze best inoefent. Het ideale geschenk voor iedereen die ervan droomt om muziek te maken maar niet goed weet waar te beginnen. De boekjes kunnen afgehaald worden in Antwerpen of Kontich, of worden verzonden per post (+€3). Bestellingen plaatsen kan HIER , of je kan ons ook mailen op controlaltgitaar@telenet.be (daar kan je ook terecht met al je vragen, of gewoon om de groetjes te doen).