LIVE JUKEBOX

Ben je het beu om met CD’s of Spotify te knoeien als er vrienden op bezoek zijn? Speelt je Ipod steevast die liedjes van One direction en K3 die je voor de kinderen gedownload had? Wil je je feestje een originele muzikale draai geven? Boek dan nu  jouw persoonlijke live jukebox voor privé feestjes. Hieronder meer info over de verschillende concepten, ook voor een echte old skool sing-a-long kampvuursessie kan je terecht bij Lise, mail voor meer informatie!

LAZY SUSAN

Lazy Susan brengt akoestische covers op huisgemaakte wijze, en jij bepaalt de playlist met een draai aan het rad!

collageEr zijn verschillende categorieën met daarin allerlei bekende nummers uit verschillende genres zoals pop, rock, folk, indie,… Met een draai aan het rad bepaal je de categorie waaruit je een song mag kiezen, die Lazy Susan dan ter plekke live voor u brengt. Meezingen is uiteraard toegestaan, maar je mag ook gewoon luisteren of een babbeltje slaan met de mensen rondom je, alles kan en mag, als het maar gezellig is.

Helga Smits en Lise Bridts zingen al bijna twintig jaar samen, en hebben al veel muzikale projecten op poten gezet. Het is dus niet zo verwonderlijk dat zij twee deze livejukebox bevrouwen: hun stemmen haken perfect in elkaar en vullen elkaar prachtig aan. Met akoestische bewerkingen van bekende hits en soms iets minder bekende parels uit de nabije muziekgeschiedenis brengen ze de warme sfeer van een lachende groep vrienden rond een ouderwetse jukebox naar uw huiskamer. Er wordt wat gedronken, gepraat, iemand kiest een nummer, de muziek weerklinkt en iedereen beleeft een fijne avond op zijn eigen manier. Sommigen zingen luidkeels mee en dansen ongeremd, anderen genieten in stilte van de herinneringen die het gespeelde nummer oproept, er wordt gebabbeld en gelachen. Lazy Susan brengt de muziek terug naar essentie en de plek waar hij ontstaan is: onder de mensen.

De technische vereisten voor deze live jukebox zijn zeer beperkt: een stopcontact en enkele vierkante meters ruimte zijn voldoende. Voor kleine groepen (<20 personen) kan er volledig akoestisch gespeeld worden, anders voorzien wij zelf een kleine geluidsinstallatie.

Lazy Susan boeken kan via mail naar lazysusan@telenet.be, stel langs die weg zeker ook al uw vragen!

Je kan ons ook volgen op Facebook! KLIK HIER

 

RADIO RETRO

Het beste uit de fifties en de sixties, live en op verzoek: het perfecte recept voor een gezellig avondje nostalgie.

Met Radio Retro duikt Lise in de rijke muzikale geschiedenis van de rock ’n roll: van ????????????????????????????????????Bill Haley & his comets tot het legendarische Sgt. Peppers-album van The Beatles, alle bekende hits uit de beginjaren van de rock komen aan bod. Net als bij een echte jukebox selecteer je zelf je favoriete nummers uit de catalogus. Je keuze wordt toegevoegd aan de playlist en je kan gezellig relaxen en wachten tot jouw song gespeeld wordt. Geen stress, neem er een drankje bij en maak een praatje met je vrienden, haal herinneringen op aan lang vervlogen tijden, placeer een danske (een swing, een jive, of liever “nen trage”? ), zing mee of geniet in stilte van de trip down memory lane….

De technische vereisten voor deze live jukebox zijn zeer beperkt: een stopcontact en enkele vierkante meters ruimte zijn voldoende. Voor kleine groepen (<20 personen) kan er volledig akoestisch gespeeld worden, anders voorzien wij zelf een kleine geluidsinstallatie.

Radio Retro boeken kan via mail naar radioretro@telenet.be, stel langs die weg zeker ook al uw vragen!

Je kan ons ook volgen op Facebook! KLIK HIER

 

KAMPVUUR SING-A-LONG MET LISE

Want er bestaat gewoon niks gezelligers dan samen zingen, toch?

Geen feestje zonder muziek, en niks dat mensen meer samenbrengt dan samen zingen. Lise brengt haar akoestische gitaar mee en een grote stapel bekende songs van vroeger en nu. De grootste hits van The Beatles, het betere rockwerk uit de jaren ’90 of toch liever wat recenter werk van Ed Sheeran of Justin Bieber? Alles kan en alles mag, op voorhand bepalen we de stijl van jouw voorkeur en mag je ook enkele van je lievelingsnummers aanvragen die zeker de revue zullen passeren. Een kampvuur is helaas niet in de prijs inbegrepen, de bijhorende gezelligheid is alvast wel gegarandeerd!

De Kampvuur Sing-a-long wordt enkel akoestisch aangeboden en heeft dus geen technische vereisten. De kostprijs start vanaf €125 voor een sessie van 60 minuten met 3 keuzenummers, andere formules beschikbaar op aanvraag!

Boeken of bijkomende vragen stellen kan via mail naar lise@dewebsitevanlise.be